Annonse

minfavorittsalongbehandling_polliani_venusfreeze_annonse_vbysonjawigert-1-of-3

Hollywoodfavoritten og «askepott-behandlingen» Venus Freeze, skal gi huden umiddelbar glød, redusere linjer og ha en oppstrammende effekt over tid.

Jeg har sagt det før, min desidert favoritt hudbehandling er Venus Freeze. Jeg har tidligere skrevet om behandlingen her! Venus Freeze fryser aldringstegnene dine og øker kollagen produksjonen ved å varme opp huden. Og jeg SVERGER til denne behandlingen som jeg tar hos VbySonjaWigert

Du kan ta en behandling for å freshe opp huden til du skal på noe spesielt, men aller best virker det om du går på en kurJeg har gått på kur og frisker opp litt innimellom, det er min luksus som jeg unner meg i ny og ne, egentid rett og slett og resultatene er faktisk utrolige. Dette gjør jeg i tillegg til mine vanlige hudpleierutiner.

minfavorittsalongbehandling_polliani_venusfreeze_annonse_vbysonjawigert-3-of-3

Booker du Venus Freeze behandling i november hos V by Sonja Wigert får du 30% rabatt på min favoritt salongbehandling & som et ekstra tilbud til mine lesere får du også 30 % på vippeextensions

( behandlingen må utføres innen fredag 2. desember)

Du kan booke time online her! eller ringe salongen 47 35 50 25

 

Translate »
Read previous post:
What I wanna wear today

What I want to wear today, tomorrow and forever Boots fra Gianvito Rossi, Øredobber fra Gucci, slangering fra Kenneth Jay...

Close