Sensitivitet kan oppstå i alle hudtyper,  og det er viktig å ta hensyn til tilstanden slik at man ikke forverrer problemet. Det kan derimot være vanskelig å finne egnede produkter i et marked hvor alle insisterer på å være “naturlige” og passende for alle hudtyper. Her er 4 fantastiske produkter for en sensitiv hud.

Man kan dessverre aldri garantere at du vil tåle et produkt, men det finnes produkter  som er tryggere å velge enn andre. Det mest typiske en sensitiv hud reagerer på er syntetisk parfyme og for aktive virkestoffer. Parfyme er ofte tilsatt i produkter for en økt følelse av velvære, men det er heller ingen selvfølge at det er dette du reagerer på. Chanel sin hudpleie for eksempel, lukter helt nydelig og svært få reagerer på disse produktene. Clinique sine produkter er hundre prosent parfymefrie, men flere av produktene inneholder sterke alkoholer som flere igjen reagerer på. Er du hypersensitiv og usikker på om du tåler et produkt, spør om en prøve! De aller fleste parfymerier er veldig greie når det kommer til prøver.

-Declaré Anti Irritation Serum er laget spesielt for en sensitiv hud men er også gull hvis man plutselig får et utslett eller har reagert på noe. Dette produktet gjør ikke bare huden mindre sensitiv der og da, men jobber med å gjøre huden mindre sensitiv og mer robust over tid.

-Nuxe Rêve de miel, dry/sensitive skin er en kombinert dag og nattkrem som demper irritasjon, rødhet og ujevnheter. En skikkelig reparerende fuktbombe med mangosmør og furuhonning.

-Ansiktsrensene til Bare Minerals er helt fantastiske og er laget av rene mineraler. ‘Clay Chameleon Transforming Purifying Cleanser’  er favoritten, og er en avansert ansiktsvask av brasiliansk rødleire og mineralholdig havsalt. Den er beriket med papaya- og bambusekstrakt som fjerner urenheter og renser huden slik at den føles ren, frisk og smidig.

-Youngblood Loose Mineral Powder er et produkt vi ikke klarer å slutte og skryte av. Latterlig mye bedre enn BareMineral sitt hvis man ønsker et pudder med litt mer dekk og som samtidig smelter inn i huden. Produktet sitter hele dagen lang. Her er også mineralene knust på forhånd så du slipper å knuse/jobbe pudderet i lokket før påføring. Sliter du med å finne en bra foundation som virker skånsom og pleiende på huden, er dette pudderet hundre prosent verdt å prøve.

 

Ikke sponset/reklame
Translate »
Read previous post:
Tasty Wednesday: Tostadas med ceviche av salma

Sjekk ut ukens Tasty Wednesday oppskrift!

Close