Det har nylig vært en lang periode med stor etterspørsel av matte makeup-produkter. Matte leppestifter og foundationprodukter har vært blant bestselgerne. Men! Nå er det altså glød som gjelder. Skjønnhetsmerkene jobber på spreng for å finne nye fantastiske glødfremkallende produkter. Her er 4 nyheter som lover å kurere din grå og gustne vinterhud.

 

REN READY STEADY GLOW DAILY AHA TONIC. 

REN har lenge hatt en glød-serie bestående av et serum, skrubb og en ansiktsmaske. Masken har vært en favoritt lenge, så når Ren skulle lansere enda et produkt i serien, tok det ikke lang tid før vi måtte teste denne. Toneren de nå har kommet med skal eksfoliere huden, minimere porer, fukte, lysne og jevne hudtonen. Og det gjør den! Etter å ha prøvd denne i noen uker har huden synlig fått mer liv og glød til seg. Selv om produktet inneholder syrer kjennes den mild og god på huden.

SHISEIDO SYNCRO SKIN ILLUMINATOR. 

Dette helt nye highlighter-produktet fra japanske Shiseido, er-så-bra. Man kan blande litt av produktet i dagkremen sin for litt ekstra glød, i foundation sin, eller påføre den på toppen av makeup på kinnben, krageben, amorbuen, nesetippen etc. Den smelter inn i huden og gir glød uten at ansiktet ser ut som en glitrende discokule. Den kommer i to shades, en mer gyllen(gul) og en med rosaskjær. “Rose Gold” nyansen er perfekt hvis man har arr eller pigmentflekker, og hjelper til å lysne disse istedenfor å fremheve dem. Definitivt et favorittprodukt denne våren!

MAELOVE THE GLOW MAKER ANITOXIDANT SERUM.

Maelove er en ung start-up med en visjon om at hudpleie skal være enkelt, rimelig og effektivt. De har gjort enormt med research og samarbeider med tre av de mest respekterte kosmetiske laboratoriene i verden. Dette serumet(som skal legges under dagkrem/nattkremen) har blitt jobbet med og perfeksjonert i mange år og skal gi glød og fukt dagen lang. Første batchen som kom i år har blitt helt utsolgt, men selges igjen i April. Produktet er blant det rimeligste på markedet til rundt 215 norske kroner!

WATERMELON GLOW PINK JUICE MOISTURISER. 

Denne fuktighetskremen har blitt ekstremt mye omtalt etter Glow Recipe først lanserte sin K-beauty vannmelon-nattmaske. Den pudderrosa gelemasken ble elsket av så mange mennesker verden over at skjønnhetsgiganten Sephora nå har tatt inn produktene i sitt sortiment. Nå har merket kommet med en ultralett fuktighetskrem som skal gi enormt med glød og fukt. Passer for alle hudtyper, også sensitiv hud.

LES OGSÅ: VI HAR TRILLET TERNING PÅ SELVBRUNING

FOTO og TEKST: ANNA JOHANSEN

ALL RIGHTS JANKA POLLIANI

 

Translate »
Read previous post:
Er du en JA person?

Er du et JA-menneske som meg? Slik kan du bli bedre til å prioritere det som er viktig

Close