Ny uke, men samme instagram feed? let’s face it, det å skrolle igjennom instagram er ikke alltid like berikende. Denne uken har jeg funnet frem fem kontoer som jeg er innom titt og stadig for inspirasjon.. Her er 5 inspirerende kontoer å følge på instagram.

https://www.instagram.com/p/Bbw8bSOHf2U/?taken-by=hannamw 

Stylist og blogger Hanna fra Sverige er jenta som er girl next door uten tvil. Med sine inspirerende og annerledes styling blir jeg alltid inspirert når jeg stikker innom. Hun har også en garderobe jeg kunne drept for å få.

https://www.instagram.com/p/BacIELJFoOu/?hl=en&taken-by=saniaclausdemina

Du har kanskje sett henne med vår favoritt jente Hanna W? Sania Claus Demina er moteredaktør, stylist og jeg har fulgt henne og bloggen hennes i en årrekke. Alltid med røde finne lepper og høye hæler

https://www.instagram.com/p/BcxMHKtDR0j/?hl=en&taken-by=pernilleteisbaek

Danske Pernille Teisbæk er blitt en ringrev i denne bransjen. Og år etter år fortsetter hun å inspirere. Hun er streetstyle fotografenes yndling, kommer med samarbeidskolleksjon med By Malene Birger, skriver bøker og har sitt eget selskap Social Zoo.

https://www.instagram.com/p/BcqCTV0gKrR/?hl=en&taken-by=_jeanettemadsen_

Jeanette Madsen er moteredaktør i danske Costume og har de siste sesongene vært spottet i alt av store magasiner. Hun har et herlig vesen og jeg elsker de sportye kreasjonene hennes. Danskene er kjent for sin laidback stil, noe som Jeanette mestrer bedre enn noen andre jeg vet om.

https://www.instagram.com/p/BczXHO9lzLR/?hl=en&taken-by=emilisindlev

Danske Emili Sindlev jobber som stylist og inspirerer alltid med sine mønstrete antrekk. Jeg digger henne og smilet hennes

Translate »
Read previous post:
Ta med deg yoga inn i det nye året

Sjekk ut hvorfor du bør ta med deg Yoga inn i det nye året!

Close