sikretegnpåatduerblittforeldre_motherhood_familylife (7 of 1)

Det går ikke en dag uten at jeg bare, FY F jeg er mamma! 

1. En tidlig kveld er en perfekt festkveld


Før jeg fikk barn: Kvelden startet med venner kl 20-21 på vorspiel, middag spiste vi sjelden sammen før det, men vi kunne gjerne ende opp med en sen middag, dvs nattmat på vei hjem. Vi gikk ut på byen etter 24 og jeg var aldri hjemme før 0400. Dagen etter kunne jeg sove bort halve dagen, spise pizza og godterier også er  Etter jeg fikk barn: Jeg til en venninne på sms sist bursdag. Hei, jeg blir 37 år på lørdag, skal vi feire. Vi møtes på Delicatessen klokken 16. Innen klokken 18 har du sendt sms til mann og barn og spurt om alt er bra hjemme før du fortsetter festen helt til klokken 23. Når resten av venninneflokken som ikke har barn drar videre for kvelden, drar du hjem. Det jo så deilig å komme i seng tidlig sant? Alle dager er like med barn, og har du lagt deg sent skal ungene fortsatt opp, selv om du er klein så klein..

2. Du tenker tanker du aldri ville tenkt tidligere

Før jeg fikk barn: Du får ikke en byjente til å flytte ut på landet? Jeg elsket byen og kunne ikke tenke meg å bo et annet sted, ikke engang mann eller barn kunne få meg på tankene engang. Jeg skal for alltid bo i leilighet. Folk som flytter ut av byen, de blir borte og blir døkjedelige. Det kommer ikke på tale engang! Etter jeg fikk barn: Det tok ikke lange tiden etter jeg fikk barn før jeg begynte å tenke på at vi godt kunne flytte ut av byen,  når steder som Lillestrøm & Kolbotn står øverst på listen over her kan jeg bo, skjønner du at du er mamma. Du får jo så mye mer for prisen der

3. Du er konstant trøtt

Før jeg fikk barn: Jeg har alltid vært A-menneske, og jeg våknet av meg selv duggfrisk klokken åtte, kom meg på trening før jobb og var uthvilt hele dagen. Joda jeg ble sliten av jobb som alle andre, men jeg kjente ikke på den døslitne følelsen. Etter jeg fikk barn: Barna våkner grytidlig og innen barna er i seng på kvelden flater du ut på sofaen og klarer knapt å holde øynene åpne. Når du våkner på morgenen føles det knapt som at du har sovet noe. Jeg er blitt ekstremt bra på “powernaps”, sånne små-ufrivillige, sittende i sofaen med ungene lekende rundt, jeg tror jeg kunne ha sovnet stående iblant. Får du sove sammenhengende hele natten er du heldig

4. Du er en multitasker

Før jeg fikk barn: Jeg har nok alltid vært flink til å sjonglere flere ting på en gang, men jeg kunne gjøre en ting om gangen om jeg ville. Etter jeg fikk barn: Jeg MÅ gjøre flere ting samtidig, jeg sitter på do, svarer på sms, fjerner sminke med våtservietter og pusser tennene på en og samme tid

5. Du skal aldri bli en kjedelig mamma

Før jeg fikk barn: Folk som blir foreldre blir kjedelige! Jeg skal aldri bli en kjedelig mamma som prater om barna mine til alle og enhver, jeg skal fortsatt være sosial om jeg får barn, det er jo null problem å ta med meg ungene i sosiale sammenhenger, de kan jo bare “kræsje” på et soverom. Etter jeg fikk barn: Jeg er blitt kjedelig! Jeg er den mammaen som snakker om barna mine til alle og viser bilder de sikkert gjesper av å se på, jeg er ikke like sosial fordi jeg er trøtt, og jeg har manko på barnevakt, og det å bare kræsje på et soverom, var visst ikke så enkelt det heller for selv om jeg ikke trodde det, så måtte jeg også bli et rutine menneske

 

Translate »
Read previous post:
Tasty Wednesday: Rødbet Chips

Rødbet chips er omtrent like enkelt å forberede som en frossen pizza. Tror du meg ikke? godt er det også

Close