Lei av gamle, upersonlige IKEA møbler? Frisk opp hjemmet med elegante Ikea hacks – uten å måtte gjøre jobben selv. Her er 5 ulike IKEA hacks vi elsker.

IKEAS enorme suksess har gjort at selskapets møbler, kjøkken og garderober har flyttet inn i mange hjem over hele verden. Selv om møbelgiganten har stilige alternativer kan det være gøy å også oppdatere sine hjem med unike detaljer. I dag er det flere Ikea-hack selskap som tilbyr elegante og personlig design løsninger for Ikea løsninger i både kjøkken, stue som soverom.

Reformer er et av selskapene som lager fronter til ditt IKEA kjøkken. Alt for at du kan få et mer personlig preg på et ellers så stilrent kjøkken.

Bemz lager herlige trekk til dine Ikea sofaer, stoler og senger. Gi gamle møbler et nytt liv ved å erstatte slitte tekstiler med nye og spennende farger og design. Bemz har også en spesiell kolleksjon med fløyel til dine møbler, noe som gjør det mulig å oppdatere den stilige trenden uten å måtte kjøpe nye møbler.

Superfront var en av de første selskapene som gjorde business av å gjøre IKEA hacks. Deres seneste samarbeid med artist Klas Ernflo er en mulighet for å oppdatere sjenken din med forskjellige fronter, håndtak, topper og ben.

Picky Living har siden i fjor høst lagd mer luksuriøse versjoner av den klassiske Malm kolleksjonen Få skuffefronter i grønn, blå, fiolett og få inn trendmaterialer som messing, kobber eller mattlakkert metall i hjemmet. 

Du kan oppdatere frontene på garderoben din hos både Superfront og Picky Living. Supert om du ønsker et mer eksklusivt preg på garderoben din

Translate »
Read previous post:
Statementsko
Sommerens fineste statementsko

More is more i sommer – vi har samlet sommerens fineste statementsko i sesongens heteste farger og materialer.

Close