Stockholm Fashion Week Gine Margrethe Janka Polliani

Er det flere enn meg som syns at år 2017 gikk forbi noe så innmari fort? Året har vært full av opplevelser, reiser, spennende prosjekter og eventyr og jeg er rett og slett sinnsykt takknemlig for alt dette året har bydd på. Tusen takk for all støtte og kjærlighet og for at du nok et år har fulgt meg på blogg og i sosiale medier. Jeg er sikker på at 2018 har minst like mye spennende å komme med. Side 1 av 365 er så vidt i gang.

Planen var å lage en stor årskavalkade, men siden året har vært mer enn innholdsrikt blir dette et lite tilbakeblikk på noen av alle antrekkene jeg har tatt bilder av i 2017. Tusen takk for et fantastisk år, jeg gleder meg til 2018.

ELLE.se Polliani

 

Janka Polliani Copenhagen Fashion Week Spring 2018 Street style

Foto: Søren Jebsen

 

 

 

Translate »
Read previous post:
Ukens oppdagelser

Ny uke og nye skatter funnet! Her er 4 oppdagelser fra denne uken.

Close