Det å skrive dette innlegget gjør at jeg har innsett hvor forferdelig fort dette året har gått – det har vært et insane år på mange måter, men et fantastisk år.

Jeg føler meg så heldig som får lov til å gjør det jeg gjør, det inspirerer meg og forhåpentlig fortsatt dere 9 år etter den første reisen startet. Jeg klarer nesten ikke å vente på at 2017 skal starte,  noe sier meg at det kommer til å bli et enda mer innholdsrikt og spennende år. Så her kommer rett og slett et lite tilbakeblikk på året som gikk

Januar: Nytt år nye muligheter. Jeg avsluttet 2015 med et smil om munnen og startet 2016 med et PANG! Jeg var Covergirl og hadde en coverstory i Kamille Puls. Jeg teamet opp med et av verdens mest anerkjente klokkemerker Rado, og hadde med meg noen fine lesere på Costume Awards der de fikk styling og være med på Norges store motefest – jeg var selv nominert, men vant ikke – det gjorde derimot Darja, som var så fortjent. Jeg var også nominert til Vixen Blog Awards, heller ikke der fikk jeg noen pris, men jeg ble omtalt som kveldens beste kledde i Se & Hør og min mote.

Jeg ble ansikt utad og ambassadør for Steen & Strøm Department Store, og for et av verdens ledende hudpleiemerke Nuxe Paris. Sist, men ikke minst; Minstejenta startet i barnehagen, jeg gråt noen tårer den dagen. What a way to start the year

Februar: Fashion Week Bonanza. 1 februar stakk jeg med min fine venninne Line til årets første fashion week i Stockholm. Vi delte rom på Bern’s og koste oss med roomservice og skravling til langt på natt. Jeg gikk i altfor høye Gucci heler og var sliten i bena etter 2 timer. Bildet av skoene har florert nettet rundt etter at de ble avbildet i Vogue.

Deretter dro jeg videre til København Fashion Week og hele den norske motemafiaen ble avbildet i ett og samme bilde, første gang for Vogue. Hvor mange ganger det bildet er blitt delt i sosiale medier i etterkant aner jeg ikke, men en liten titt på instaen min viser hvor mye det har florert rundt. I februar viste også Oslo Runway i Operaen, det var et stort høydepunkt for Little Peanut å få lov til å være med på visninger.

Mars: Fashion Week Bonanzaen fortsetter. Jeg og Darja dro rett til Paris Fashion Week, jeg satt front row på noen av de største motevisningene, drakk Chablis og spiste. Jeg fikk tidenes influensa på turen og var sengeliggende i 2 uker når jeg kom hjem. Mars forsvant helt enkelt i sykdom

 

April: Jobb, jobb, jobb Jeg hadde flere photoshoots, fikk meg en fin assistent og bestilte meg min første ferie på 5 år. 2 uker før avreise ble jeg spurt om å hoste TopModel Skandinavia, noe jeg selvfølgelig takket ja til. Men, det betydde også at jeg måtte jobbe på ferien jeg hadde gledet meg til lenge.

Mai: Kom mai du skjønne milde. Jeg hadde på meg en fantastisk Gucci kjole på Gullruten, Antonio ble fløyet inn til Bergen for å være min kavaler og for å gjøre meg flott til festen. Jeg ble kåret til kveldens best kledde av flere medier. Jeg inngikk samarbeid med Evalie Design og stilte til 17.mai i verdens fineste bunad. Og jeg kunne endelig fortelle om den nye jobben min som programleder. 26. mai reiste jeg fra familien min til Portugal, jeg skulle ikke se de på 2 uker.

Juni + juli  Nye utfordringer. Dette må ha vært de mest travleste dagene i hele mitt liv. Stefan pendlet ti Portugal, og ungene var med meg og en nanny, mens innspillingen av TopModel foregikk. Jeg møtte Jonas, en venn for livet og ny onkel til ungene og hadde hektiske dager med sjonglering mellom jobb, blogg og barn. For en tid. Jeg elsker Portugal. Når mannen kom ned de siste tre ukene ble vi en uke ekstra for å slappe av litt. Det var sykt etterlengtet

August +  September: Jeg var ikke hjemme mange dager før jeg var i gang med nye spennende prosjekter og photoshoots. Også var det så deilig å være hjemme og henge med venner før en ny fashion week bonanza startet. Jeg hadde et filmteam på slep i København, drakk vin og endte opp i noen kremt store magasiner med fine venner. Under Oslo Runway uken etter hadde Celine hagefest før visningen til Magmalou også reiste jeg til Stockholm. Jeg gikk med rødt, mye rødt. Helt mot slutten av august hadde Top Model premiere, og det hadde jammenmeg helt ny på 100 minutter også der jeg stylet en del damer 4 dager i uken på TV2 Livsstil

Jeg gjorde mye presse denne måneden, både et covershoot og coverstory med KK og for Stella Magasinet, jeg var på TV 6 ganger i uken og jeg fortsatte fashionweek livet. Først København, I København var jeg invitert på en fantastisk fin middag med Dansk Magasin av Uffe Buchardt som jeg møtte under innspillingen av TopModel. I Paris gjorde jeg og Darja innkjøp for Yme og satt første rad på noen fantastiske visninger. Jeg elsker Paris, har jeg fortalt dere det?

Jeg inngikk også et samarbeid med Interoptik, lagde reklamefilm og de var med til Paris

Oktober: Jeg var i Stellamagasinet, gjorde samarbeid med H&M x Kenzo delte ut en motepris, spilte inn flere reklamefilmer og feiret minstejentas 2 års dag- Tiden flyr, altfor fort

November: TopModel fortsatte å rulle på skjermen bloggen ble nominert til årets kjendis blogg av Se & Hør, jeg dro på kjendisgallaen, var På Dansk Design Talent i København, var opptatt av USA valget, drakk masse kaffe og hadde finaleprogram der vinneren Ronja endelig ble avslørt. Kjolen fra Valentino henger fortsatt i skapet mitt fra finalefesten og jeg venter på en dag jeg skal bruke den igjen. Også ble jeg 38 år, biggie!

Desember: Jeg ble nominert til Costume Awards og Vixen Blog Awards, feiret Little Peanuts 5 års dag, hadde photoshoot med Moroccanoil, samarbeidet med Zalando og la planer for 2017.

Jeg gleder meg til fortsettelsen, gjør du?

Translate »
Read previous post:
4 SMINKEFEIL SOM FÅR DEG TIL Å SE TRØTT UT

Sminke kan friske opp og trylle bort selv det mørkeste ringene under øynene, men bruker du produktene feil kan det...

Close