Annonse

Den nye teksturserien til Moroccanoil er blant mine hårfavoritter. Den nye serien består av Dry Texture Spray, Beach Wave Mousse og Texture Clay, helt perfekt for mitt brusete nordiske og tykke hår. Jeg sverger fra før av til Moroccanoil Treatment light oljen. Under photoshooten med Moroccanoil rett før jul lærte Antonio meg hvordan jeg skulle bruke produktene, og i dag tenkte jeg at jeg skulle lære dere. Så her kommer steg for steg: Beach Wave Mousse

Beach Wave Mousse er et produkt som skal erstatte den klassiske saltvannsprayen som faktisk tørker ut håret. Jeg syns ofte at teksturen på saltvannspray gir en unaturlig følelse når jeg tar på håret, men med moussen får håret mitt en fin naturlig tekstur, i tillegg til at den ikke tørker ut håret

STEG FOR STEG

-1-

Jeg starter alltid med Moroccanoil Treatment Light og deretter en “golfball størrelse” med Beach Wave Mousse i vått hår, husk å fordele produktet godt i hendene og i håret.

-2-

Jeg liker at håret mitt lufttørker, da får jeg gjort andre ting samtidig. Sånn er det å være småbarnsmor da multitasker du til det fulle. Jeg har naturlig krøller og da fremhever jeg også krøllene bedre. Men, du kan også føne håret ditt for å samle tuppene

-3-

Deretter bruker jeg en krølltang i lengdene, da samler jeg hårtuppene i samme slengen. Jeg syns at moussen gjør at frisyren min holder mye lengre og at krøllene ikke sklir like mye ut av håret.

– RESULTATET-

 Dun finner mer informasjon om produktene og Moroccanoil på deres facebook side her!

Sjekk også ut steg for steg – 2 fine festfrisyrer

 

Translate »
Read previous post:
tasty wednesday: vannmelon juice

Lag deg en deilig vannmelonjuice. PS! Hunk alert

Close