Hva som dukker opp på runwayen påvirker sesongens beautytrender på samme måte som mote, og det er alltid like spennende å se hva de største merkene finner på. AW17-runwayen presenterte en rekke forskjellige beautylooks, men enkelte har utmerket seg mer enn andre.  Denne sesongen er det blant annet metalliske skygger, pasteller og bærfargede lepper som gjelder. Les mer om makeup trendene under.

©Farfetch, Derek Lam

Kalde, matte, frostede pasteller har vært overalt på runwayen, og har blitt til en av høstens største beautytrender. Looken har blitt sett hos merker som Vivienne Westwood, Stella Jean, Bora Aksu og Mary Katranzou. Når skyggen er matt, lett- transparent og nedtonet blir ikke resultatet like vågalt som på runwayen, og stort sett hvem som helst kan rocke denne looken. Det japanske merket Shiseido er blant de som har integrert denne trenden inn i sin høstlook.

Bora Aksu A/W 2017/ Image Source: IMAXTREE / Alessandro Zeno/IMAXTREE.COM

Den andre store makeup-trenden denne sesongen er metallisk. Både i form av sølv og gull, og i dype burgunder toner. Denne trenden stiller sterkt i motebildet, men også skygger, lepper og negler bærer preg av det metalliske i år. Synlig på runwayen hos merker som Laura Biogotti, Chanel, Balmain, Alexis Mabille og Emporio Armani. Metalliske glosser, skygger og lakker dominerer blant annet Dior’s høstlook i parfymeriene i høst.

Foto: Runway AW17 Brandon Maxwell, Chanel, La Perla

Når det kommer til lepper, har bærfarger og dyp burgunder vært svært gjennomgående hos mange store merker som Anna Sui, Dolce & Gabbana og Aquilano e Rimondi. På runwayen har noen også gått for en mer iøyenfallende look, hvor leppeproduktet skal se mest mulig blodlignende ut, og andre har valgt å smudge ut leppeproduktet utenfor leppenes konturer for å skape en messy “kline” look. De førstnevnte designerne har derimot gått for en mer anvendbar og klassisk variant.

Foto via Cosmopolitan & Harpers Bazaar: Runway Fall/winter 2017 Giambattista Valli, Dolce & Gabbana, Aquilano e Rimondi.

Foto: Anna Sui Runway via Harpers Bazaar.

 

AW17 ‘s beautytrender passer perfekt til sesongens festligheter, og på årets julebord eller nyttårsfest kommer garantert sparkle og burgunderfargede lepper til å synes på mange kvinner. Vi elsker også den dempede frostfargede palletten, og skal definitivt teste ut den matte ferskenfargede skyggen!

 

 

Translate »
Read previous post:
Derfor er det viktig at kvinner støtter hverandre

jeg ønsket ikke å ofre familielivet for noen karriere. Det var begrunnelsen min for å lage min egen arbeidsplass, og...

Close