Annonse

Jeg er en skeptiker av natur. Og som blogger får jeg massevis av forespørsler om å skrive om produkter. Jeg har agenter som jobber for meg og som får tonnevis av forespørsler hver eneste dag. Er det ting jeg ikke har hørt om eller jeg ikke har prøvd, er jeg skeptisk. Derfor er det utrolig viktig for meg i en jungel av produkter at jeg personlig tester produktene over lengre tid før jeg bestemmer meg om dette er produkter jeg kan stå inne for. 

Rensewipes, renseskum, rensemelk, rensevann, rensekrem… Det er en jungel av produkter man kan rense ansiktet med, men det kan se ut som jeg har funnet en helt ny favoritt.  Dette var ordene mine når jeg skrev innlegget om FOREO for første gang i fjor. Skeptikeren i meg er overbevist og produktene fra FOREO er en del av mitt daglige beauty regime. Og jeg tørr å påstå at jeg får bedre hud med FOREO.

Med gode hudpleierutiner og produkter har jeg et godt grunnlag for at huden min skal gløde. Jeg fjerner også sminke uansett hvor trøtt jeg er før jeg legger meg. Det er viktig å bli kvitt skitt, smuss og produktrester for å få en sunn og glødende hud. Etter at jeg i november begynte å bruke FOREO sine børster med mine egne hudpleieprodukter har jeg merket en stor forskjell. Det er akkurat som om huden min blir mye renere i kombinasjon med børstene.

Det svenske merket FOREO lanserte sin aller første ansiktsbørste Luna i 2013 og siden har de vunnet over 70 priser innenfor skjønnhet og innovasjon. Det sier noe om kvaliteten på disse børstene spør du meg.

Nå har FOREO lansert Luna 2 som er en forbedret utgave som er større og mer effektiv. Ansiktsbørsten bruker T-Sonic teknologi for å ta bort 99,5% av smuss, olje og makeuprester. Den bidrar også til å løsne døde huceller og dermed forbedre hele hudpleierutinen din. 

Ansiktsbørsten består av silikon som er hurtigtørkende, enkel å rengjøre og veldig hygienisk. Etter bruk så skyller jeg børsten og bruker gjerne litt såpe for å rengjøre den, så er den så god som ny. Det følger med en lader og en fulladet Luna 2 skal vare i 7 måneder når den brukes to ganger om dagen.

FOREO har flere spennende produkter som Iris og Issa. Iris skal brukes til å massere området rundt øynene for å minske hovne øyne og mørke ringer, den er allerede en stor favoritt her hjemme for mørke ringer under øynene. Du kan lese mer om den her!  Issa er en elektrisk tannbørste som bruker sonisk pulseringsteknologi for å rengjøre tennene. Den lysner og polerer tennene, og finnes både til barn over 5 år og voksne.

På Instagram kan 3 heldige vinne hver sin Luna go (verdi 995 nok) den finnes for fire ulike hudtyper. Gå inn på bildet tag en venn også følg @foreo_nordics. Lykke til 

Akkurat nå har Vita tilbud på FOREO Luna 2 og Luna Mini 2. Se utvalget deres her.

Translate »
Read previous post:
Ti antrekk inspirasjon sommer
Ti antrekk å hente inspirasjon fra denne sommeren

Alt fra mønstermiks til hvordan du styler miniskjørtet.

Close