Elsker behind the scenes filmen fra Madeinheaven Jeans SS12 kolleksjon, hele linjen ser helt fantastisk ut. I morgen er det duket for costume awards, tusen takk til alle som har stemt på meg, har absolutt ingen forhåpninger med så mange fantastisk bra bloggere som er nominerte, men gøy allikevel. Nå må jeg finne ut hva jeg skal ha på meg, ikke bare lett rett etter fødsel..  Ser jeg noen av dere lesere der i morgen?

Love this behind the scenes film from Madeinheaven Jeans SS12 collection, the line looks absolutely amazing. It is time for Costume Awards tomorrow.Thank you to everyone who voted for me, I haveabsolutely no hope to win, I am nominated with a group of really many great  bloggers, but fun nonetheless. All I have to figure out is what to wear, not excactly a piece of cake right after giving  birth. Hope to see some of my readers there tomorrow..

I AM NOMINTADED FOR VIXEN BLOG AWARDS VOTE HERE.

FOLLOW WITH BLOGGLISTEN, BLOGLOVIN , TWITTER OR FACEBOOK

Translate »
Read previous post:
Q&A Answers

Jeg fikk masse spørsmål av dere alle og her er svarene ♥ På engelsk da det hadde blitt altfor mye...

Close