Det er ingen hemmelighet at morgenfuglene er de som får ting gjort. Mange av verdens mest vellykkede mennesker starter sine dager veldig tidlig. De ønsker å få mest mulig ut av dagen før de fleste av oss engang har kommet oss ut av sengen! Bli en morgenfugl du også med våre 5 tips

Hva om jeg forteller deg at du kan få det bedre om du starter en tidlig morgenrutine? Prøv det ut i tre dager og så om dag fire er bedre enn når du startet.

1. Gå ut av sengen når alarmen ringer

Regel nummer en er å ikke snooze alarmen. Stå opp i det alarmen ringer! Den søvnen du får mens alarmen slumrer gjør det bare mer sliten, ikke mindre. Slutt å tenke at du fortjener å kunne sove litt lengre, sett heller på alarmen en time tidligere enn du må

2. Gi kroppen din væske

Start morgenen på best mulig måte. Drikk et glass vann før du setter igang dagen, gjerne med sitron. Det setter i gang fordøyelsessystemet ditt

3. Tenk igjennom dagen din

Før jeg starter dagen min liker jeg å visualisere hvordan dagen skal være. jeg lukker rett og slett øyenene i noen minutter og tenker over hva jeg skal gjøre, sånn setter jeg igang med oppgavene på en bedre måte, det er en form for meditasjon å visualisere seg dagen.

4. Lytt til musikk

Jeg elsker å høre på musikk når jeg ordner meg på morgenen. Å høre på musikk løfter humøret – jeg merker dette om jeg setter på musikk for ungene tidlig på morgenen også. Hva med å sette på musikk når dere pusser tennene sammen

5. Trening

Finn tid på morgenen til å trene, nå har du en time ekstra på morgenen til å trene.

Photo Christian Bastiansen for Interoptik

 

 

Translate »
Read previous post:
fashion week recap

Det er noe helt spesielt med Fashion Week, og jeg kjenner meg heldig som er en av de som hvert...

Close