Annonse

Moderne og minimalistisk: Skandinaviske merker gir deg en avslappet og selvsikker stil. Gå for en enkel og moderne nordisk look i sommer. Skandinaviske skjønnheter har lenge blitt beundret verden over for deres uforskammede gode stilsans, og skandinaviske designermerker har aldri vært mer ettertraktet. I dagens antrekk har jeg gått for 100% skandinavisk design.

Jeg har alltid vært fan denim, det er mine nøkkelplagg i garderoben og jeg bruker det om igjen sesong etter sesong. Zalando utfordret meg til å style Scandi Style og i del to av utfordringen gikk jeg for det jeg bruker mest i skapet, nemlig denim. Det er vel det folk flest i skandinavia har mest av i skapet og for å style antrekket i tråd med scandi style, valgte jeg å gå for et par smale jeans med høyt liv som er ankelkorte, en denim jakke og høye heler med kule detaljer.

Zalando ELSKER skandinavisk design og det gjør jeg også. Jeansene og jakken er er fra danske Won Hundred, og skoene fra danske By Malene Birger. Denim jakken er den perfekte vårjakken og er like fin til jeans som til en søt sommerkjole, det beste er at den vil leve lenge i garderoben og du kan ta den frem år etter år.

Skandinavere blir av mange ansett som grunnleggerne av elegante klær i god kvalitet. Med nøye gjennomtenkte nøkkelplagg laget av luksuriøse materialer er det ikke vanskelig å bli scandi-chic. Skoene er iøynefallende med fine detaljer på hælen, og gjør den tradisjonelle denimen hakket mer edgy. Du finner de her!

Jeans fra Won Hundred / Jakke fra Won Hundred / Sko fra By Malene Birger

Oppdag Zalando sine skandinaviske designere og brands her! der vil du også finne kjoler, sko og vesker i scandi style. Zalando har samlet alle skandinaviske designermerker og de viktigste must-haves produktene! La deg inspirere av ren nordisk mote og forelsk deg i sesongens nordiske skatter.

©Victoria Mehlum

Translate »
Read previous post:
flau over kroppen etter fødsel?

en liten tankevekker for deg som hater kroppen din etter fødsel!

Close