Kimonoen gjorde inntoget for noen år siden i manges skap, i år er den tilbake i en oppdatert versjon, en blanding mellom kimono og PJ som gjør plagget hakket mer sexy enn i 2013. Også er det så fint med blomsterprint nå som sommeren er her.

For det er noe fantastisk vakkert med den ikoniske kimonoen, som mange har hengende til dekorasjon i hjemmene sine, kjent for vakre print og farger. Kimonoen er et av mine favorittplagg, rett og slett fordi det er så enkelt å style den.

Det er sjelden jeg har fått så mange komplimenter fra ukjente på gaten for noe jeg har hatt på meg, EVER. Selv i Gucci butikken i den eksklusive handlegaten Passeig de Gràcia i Barcelona spurte de meg hvor den vakre kjolen min var fra. Og folkens, denne er et røverkjøp! Den er fra Zara og jeg fikk tak i den på salg til 399,-.

Kjolen er like fin som kimono, stylet åpen med bukser eller et skjørt under eller som jeg har valgt å style den, som en kjole. Har du lyst til å vise blonder under så kan du ha en blondenattkjole under, Jeg digger at kjolen er en krysning mellom PJ og kimono og stylet med laidback espadrilles kunne jeg gå på shopping i timesvis, drikke sangria for så å fortsette kvelden på restaurant. Den perfekte sommerkjolen her altså dere. 

Translate »
Read previous post:
Fem skjønnhetstips mens du sover

Se og føl deg litt bedre med disse tipsene.

Close