I fjor så vi tusenvis av forskjellige tolkninger på rainbow hår trenden, og 2017 ser ikke ut til å være noe annerledes. Vi er bare kommet til februar og allerede er internett fullt av bilder av flotte jenter i blorange hår. Den nydelige fargen er laget av kjendis frisør Alex Brownsell, co-grunnlegger av Bleach London, og ble først sett på it-girl og modell Georgia May Jagger. Jagger viste frem sin nye frisyre på instagram før jul og etter dette har det gått viralt. Blorange er spådd å bli den hotteste hårtrenden i 2017


Du har sikkert funnet ut at den hypen “blorange” er en kombinasjon av blod og oransje. Og kan minne om rose-gull hårtrenden som gikk amok i begynnelsen av 2016.  Blorange ser bra ut på alle de aller fleste og passer til alle hudtoner.

Blorange er spådd å bli årets heteste hårfarge. Den er en blanding mellom orange, rosa og blondt Hva tenker du om fargen? Jeg skal innrømme at jeg til tider har lys til å prøve noe nytt, men som med alt annet jeg prøver sitter jeg i etterkant og angrer. Kanskje jeg skal prøve en farge som kan vaskes ut?

Photo courtesy: Instagram #blorange

Les også: Mine beautyrutiner med Gine Margrethe

 

Translate »
Read previous post:
Verdens beste hjelpemiddel til barna våre

Vi har funnet den perfekte gadget å ta med på vinterferie og det er ikke bare mannen din som vil...

Close