Er du lei store, overfylte upersonlige hotell når du er ute på reise? Aleenta Phuket & Spa er et luksus boutique hotel i rolige Phang Nga og passer for deg som ønsker en rolig ferie i fantastiske omgivelser, der du sovner til bølgene som slår på stranden.

Bo eksklusivt og lowkey i Thailand

Aleenta Phuket & Spa føles eksklusivt og personlig på samme tid og overnattingsmulighetene er mange, og variere i størrelse fra 80 kvm loft med havutsikt og basseng til Grand Villas på opptil 5 soverom og 1500 kvm. Det lekre penthouse loftet på 400 kvm har to soverom, to bad, kjøkken, stue, bibliotek, hall og toalett + et privat basseng med dekk.

De store romslige leilighetene gjør at mange gjester velger å ligge å plaske i sitt eget basseng på dagtid, og jeg elsker at det kjennes som at det nesten ikke er gjester på hotellet, stranden er privat og du slipper slitsomme overfylte strender. Restauranten på stranden har en avslappet dresscode der du får servert deilige retter, en blanding mellom thaimat og internasjonale retter.

Aleenta har en stor spa avdeling og tilbyr forskjellige behandlings pakker som også inngår om du betaler for all inclusive på hotellet

Terningkast 6. Hele familien elsket oppholdet på Aleenta, og er du ute etter en stille ferie er dette midt i blinken. Ønsker du at det skjer mer, kan det være fint å bo her noen dager før du flytter på deg til områder i Thailand der du finner dette. Vi syns det var topp at det kjentes ut som vi var på ferie uten massevis av støy, ståk og andre turister. Og vi kommer helt klart til å reise tilbake

 

 

 

Translate »
Read previous post:
Finn din zen zone

Arbeid, tidsfrister, avtaler, barna, mannen, kjøre hit og dit, tidsklemmen. Livet kan være stressende.

Close