Annonse

Bring it on 2017! Det var akkurat det jeg tenkte når klokka slo 12 på nyttårsaften (det er selvfølgelig pur løgn, jeg var i seng halv tolv jeg, life with kids) Om det var rett før jeg la meg, eller om det var når jeg våknet at jeg tenkte at 2017 skulle bli et bra år husker jeg ikke, men så langt har året vært kanon. Jeg startet året med noen mål.Du har kanskje selv satt deg noen nyttårsforsett for 2017?

De aller fleste av oss setter seg nye mål og nyttårsforsetter når det nye året ringer inn. Jeg har brukt altfor mye tid og energi gjennom livet på å sette meg mål fordi jeg føler jeg ikke har vært bra nok, ikke trent nok, og ikke vært tynn nok. Så i år satte jeg meg andre mål, jeg skal være mer tilfreds med meg selv og jeg skal gjøre alt jeg kan for å beholde min gode helse. For meg så innebærer god helse å være lykkelig, reise, spise godt og trene

Jeg startet året kanonbra, jeg trente faktisk 1. januar, jeg har kuttet ut sukker (og har ikke sprukket) og jeg har kommet meg på reise. Jeg er fortiden i Thailand, du som følger meg på instagram og snapchat har kanskje sett at jeg nyter noen fine dager med familien min i varmere strøk. Ferie for meg er også å få tid til meg selv med velvære og trening, så jeg pakket med meg nytt treningstøy fra Zalando i kofferten.

Zalando tilbyr trendy sportstøy til det nye året og deres eksperter hjelper deg med inspirasjonen, alt for et treningsfylt 2017. Hvilken treningsform velger du? På Zalando kan du klikke deg inn på forskjellige sportlooks og du kan finne motivasjon med cardio, yoga, boksing og høyintensitetstrening, de har til og med laget egne treningsvideoer der du kan lære deg helt nye øvelser. Perfekt for hjemmebruk eller som jeg er nå, på reise. Sjekk ut utvalget av yoga øvelser her! Og alt det fine treningstøyet her!

Jeg valgte å pakke med meg treningstøy jeg kan bruke til alle treningsformer for at jeg skulle slippe å pakke med så veldig mye på turen. En fin sports-bh med fine rygg detaljer, en singlet fra Nike, et par sorte yoga bukser fra som er like fine til bruk i helsestudioet, og et par joggesko fra Reebook som er like fine å løpe i som å bruke på tur i terrenget

Trening er for meg ferie, sånn har det alltid vært. Jeg har endelig tid til å fokusere på meg og med barn på tur er det godt med en liten pustepause. Derfor prøver jeg å legge inn både Yoga, styrketrening og løping, litt hver dag og i fantastiske omgivelser blir jeg inspirert til å gi alt

Sjekk ut Zalandos fantastiske utvalg av treningstøy her! Bring it on girls and boys!

Translate »
Read previous post:
hvor mange jeans bør du ha i skapet

Skal du ha denimdilla en gang i livet, bør det være akkurat nå. For denimtrenden den er fortsatt like aktuell....

Close