©Emil Jarengrim

Da første dag av Copenhagen Fashion Week kicket i gang hadde jeg på meg denne drømmen av en kjole fra Mulberry. Men, dagen gikk ikke helt som planlagt og kjolen var en backupplan.

Jeg har som kanskje flere av dere har lagt merke til vært på familieferie i et par uker. Turen har vært fantastisk, men før reisen egentlig var ferdig pakket jeg sammen og reiste til Copenhagen Fashion Week og lot resten av familien være igjen i varme Kreta. Jeg kjørte to timer i bil på natten til Heraklion, mellomlandet i Athen og etter 9 timers reise så gledet jeg meg til å komme meg på scenen for å snakke om mote i København. Og yes, jeg rakk det, ingen forsinkelser. Vel, hadde det bare gått så knirkefritt. Kofferten min satt fast i Athen! Kofferten med styling og antrekket til dagens talk!

Dag 1 og 2 i København ble derfor i lånte skatter og denne drømmekjolen fra Mulberry kom godt med når jeg bare timer tidligere hadde stått med tårer i øynene for at kofferten min var blitt borte. Godt med gode venner i klesbransjen..

Translate »
Read previous post:
zalando studios x Copenhagen Week opening

Jeg var med på åpningen av zalando studios x Copenhagen Week der jeg satt i et panel og snakket om...

Close