© Hanne Erøy

Nok en gang gikk Costume Awards av stabelen der folkets favoritter fikk priser. Norges største moteprofiler var invitert til fest på ærverdige Gamle Logen torsdag kveld.

For en kveld og for en fest! Det ble ingen Costume Award i år heller, jeg var nominert til årets moteprofil i fint selskap av Camilla Pihl og Jenny Skavlan, sistnevnte vant for andre året på rad. Jeg skal innrømme at jeg er verdens dårligste taper, så litt skuffet var jeg, men etter et par glass  champagne var festen i gang. Også tror jeg at jeg vant premien beste tan på festen hehe. Det er uansett veldig stas å være nominert og i kategorien sammen med Camilla Pihl og Jenny Skavlan, to damer jeg ser opp til og beundrer

© Alexander Norheim / The Sceptic

Jeg var veeeldig usikker på hva jeg skulle ha på meg denne kvelden. Og jeg gjorde faktisk en helomvending i siste liten. Jeg skulle nemlig være helt rosa fra topp til tå, men så syns jeg dette fungerte så bra sammen. Skjørtet måtte jeg 2 timer før jeg skulle i makeup og hår hos Gevir, levere til den lokale skredderen. Og undertøyet som hører til blusen tok jeg også av og gikk for en undertøysbody – da sitter alt skikkelig på plass

Mannen min var også med på Costume Awards, og vi danset til bena ikke tålte mer. Like greit for dagen derpå var hektisk og slitsom

Få med deg alt fra Costume Awards her!

Photo Hanne

 

Translate »
Read previous post:
runway trend statement øredobber

er det en ting du bør skaffe deg denne sesongen så er det statementøredobber, iallefall om du vil følge runway...

Close