Herregud jeg hadde ikke trodd at jeg skulle synes at youtube skulle være så gøy! Det kommer massevis av vlogs fremover som kanskje gjør at dere lærer å kjenne meg litt bedre. Hugo Jozwicki fulgte meg under København Fashion Week og resultatet ser du over.

Ok, så har jeg klippet den ned litt, for Hugo filmet masse gøy bakom ellers også som han alltid gjør under Fashion Week, men jeg håper allikevel at du liker den. Jeg elsker pulsen som er under FW og jeg håper du får et lite innblikk også.

Stikkord for moteuken er GØY, HEKTISK og SOSIALT. Jeg er så heldig å få dele disse opplevelsene med fine venner, også har jeg lært å kjenne fotografene som tar bilder til magasiner etterhvert også. En liten fashionfamily føles det som.

 

 

 

 

Translate »
Read previous post:
TA VARE PÅ GARDEROBEN DIN

Ta vare på garderoben din, her er 20 tips og triks på veien.!

Close