København Fashion Week er over for denne gang, og det var mye inspirasjon å hente fra både prominente og nyere designere. Det er ingen hemmelighet at danskene er gode på design, og vi har samlet de aller beste showene fra danskenes moteuke.

Første dag åpnet Won Hundred med visning i en gammel gymsal i Kannikestræde. Old school RnB var bakteppet for visningen, som bød på en miks av track sport, musikk og punk. Jeansmerket vet å skille seg ut, og visningen var gjennomført til fingerspissene – med vertinner som gikk i røde legefrakker med Won Hundred tagget på ryggen.

Won Hundred Copenhagen Fashion Week AW17

Cecilie Bahnsen viste på Takkelloftet på Operaen, og Cecilie understreket at hun er verdig Dansk Design Talent-prisen. Kolleksjonen understreker Cecilies talent, der hun med kun hvitt, sort og mørk blå som fargepalett brukte stoff og søm til å gjenoppfinne skandinavisk minimalisme. Vi elsker den sorte maxikjolen og den blå velouren. Det er ingen tvil om at Cecilie er one to watch – så følg med videre.

Cecilie Bahnsen Copenhagen Fashion Week FW17 Cecilie Bahnsen Copenhagen Fashion Week FW17

Freya Dalsjø ga en visning som tok pusten fra de fleste tilstede. Det er digg å se at imponerende visninger ikke lenger nødvendigvis er synonymt med glam og perfeksjonisme, men heller en slags flawsomeness som motebransjen har omfavnet med åpne armer. Med mangfold i utvalg av modeller, både aldersmessig og etnisk, viste Freya en flawsomeness vi digger – med raknede beige strømpebukser, morgenkåper med crazy print, julekuler som øredobber og undone skjorter og dresser. Legg også merke til de avkuttede skuldrene på den beige trenchen – vi spår denne som en hit blant street style-damene når høsten kommer.

Freya Dalsjø Copenhagen Fashion Week FW17 Freya Dalsjø Copenhagen Fashion Week FW17

Ganni sto for en av ukens kuleste locations, i Det Kongelige Teaters Produktionshus langt vekk fra folk. Kolleksjonen var en kjærlighetserklæring døpt Love Society, og klærne var tro til Gannis ånd. Spesielt kjolene med print og volanger, og det tacky-kule leopardmønstret spår vi å bli vinnere hos motefolket.

Ganni Copenhagen Fashion Week FW17

PHOTO Helle Moos/Copenhagen Fashion Week // Nicolaj Didriksen for Won Hundred

Translate »
Read previous post:
kåpen alle vil ha akkurat nå

Saks Potts har laget kåpen alle jenter vil ha denne sesongen

Close