Den hvite blazeren er undervurdert syns du ikke? I kombinasjon med jeans og et par pumps er dette min favoritt kombo om dagen.

Jeg har skapet fullt av blazere, men har manglet en hvit. Helt ærlig har jeg syntes at det har vært vanskelig å style den hvite fargen, og praktisk er det heller ikke med to små barn i huset. Men, på jobb eller ute med venninnene der er dette outfitet helt perfekt.

Har du fortsatt noia for den hvite blazeren? Et tips er å gå for en oversized versjon, jeg klikket hjem denne fra Zara ( nei det er ikke annonse eller reklame ) og er så fornøyd med silhuetten. Med et tørkle i halsen blir det en fin kontrast i antrekket noe jeg virkelig elsker.

Og tusen takk for alle de fine meldingene deres om dagen, både her og på sosiale medier, det settes skikkelig pris på.

Translate »
Read previous post:
du har sikkert kommet i overgangsalderen Janka

er jeg virkelig blitt så "gammel" at jeg har kommet i overgangsalderen?

Close