Adlinks

Gult gjør et comeback denne sesongen. Fargen var å se på catwalken hos de store motehusene som Dries Van Noten, Gucci og Chloé og med god grunn. Denne friske gulfargen piffer opp ethvert antrekk, og det norske merket Tom Wood som viser under Oslo Runway har plukket opp trenden i sin kommende kolleksjon

Derfor er gult kult akkurat nå

Jeg elsker denne gule kåpen og fikk mange spørsmål om hvor den var fra under moteuken i Stockholm sist uke. Jeg hadde først planlagt å være all black under jakken, men fant ut at jeg ville leke meg litt med forskjellige mønstre og kvaliteter, og dette er resultatet

Jeg syns det er ekstra gøy å gå med norske og skandinaviske merker under fashion weeks, og ekstra stas er det da også at Tom Wood får jakka si på trykk i Vogue

Jeg har sinnsykt mye bilder fra både Stockholm og København som jeg gleder meg å dele med dere, men i morgen er det Oslo Runway som står for tur. Jeg har et kamera på slep i morgen, mer om det kan du se om du følger med meg på instastories i morgen

Photo credit Darja All rights Polliani

 

 

Translate »
Read previous post:
Dette gleder vi oss til under Oslo Runway

Dette gleder vi oss til når designerne viser sine AW17-kolleksjoner under Oslo Runway.

Close