©Thomas Qvale

Det er faktisk ikke veldig ofte jeg er nervøs, jeg er vant til å snakke foran mennesker, jeg har erfaring med å snakke foran massevis av mennesker på kamera, jeg er absolutt ikke sjenert så denne følelsen er litt annerledes..

Men, jeg ble veldig beæret når sjefen sjøl for Copenhagen Fashion Week spurte meg om jeg ville snakke på selveste åpningen av den største moteuken i Skandinavia.

Hvorfor jeg er nervøs? Vel, når et knippe av kjente redaktører for internasjonale magasiner, influencere, motepersonligheter og designere sitter i salen for å høre på hva jeg har å si, da kommer nervene. MEN, nå skal jeg først nyte et par uker ferie med familien min. Det skal nytes, så får jeg bruke kveldene når ungene har lagt seg på å pønske ut hva jeg skal snakke om…

Translate »
Read previous post:
tasty wednesday: solskinns salat

En skikkelig god og crispy salat står på menyen i dag

Close