super-green-blend-smoothie-ingredients-sml

Caught by the flu

Det passer aldri å bli forkjøla, men fy s… for en sinnsykt dårlig timing det var å bli syk akkurat nå. Jeg har ligget rett ut et par dager, og under Lindex eventet jeg hostet på onsdag var det kun paracet som gjorde at jeg klarte å stå på scenen. Influensa og dett i desa med massevis av prosjekter og fullpakket uke er rett og slett ikke, kanskje det var Paris Fashion Week som tok meg?

Er det noen av dere som vet hvordan jeg kan bli frisk i en fei? Jeg sitter nemlig og googler meg i hjel, lager grønne juicer og går med skjerf inne. Er det noen som sitter med flere kjerringråd til en sjukling?

Denne grønne juicen bør virke for den er virkelig grønn, jeg har lagd den tidligere og du finner oppskriften her! I tillegg er selleri, grønnkål og pære skikkelig godt i denne juicen

Translate »
Read previous post:
Slik holder du deg sunn på reise

Under Paris Fashion Week er fristelsene mange – akkurat slik det skal være når man er i Paris i fem dager....

Close