Annonse

dette er mitt hemmelige prosjekt

Endelig kan jeg fortelle dere om mitt hemmelige prosjekt. For noen uker siden var jeg på en shoot her i Oslo området, dere som følger meg på instastories fikk kanskje med dere dette, men jeg kunne ikke si noe mer.

Jeg ble spurt av KappAhl om jeg ville lage en moteserie for Costume og Tara med KappAhls nye vårkolleksjon. Etter en visitt på hovedkontoret for å se på kolleksjonen forelsket jeg meg i plaggene. Moteserien får du se i magasinene snart, og jeg er så spent på å høre hva dere synes. Sjekk videoen under fra shooten.

dette er mitt hemmelige prosjekt

Et fantastisk crew sjekket inn på Scandic Vulkan for dagen. Fotograf Thomas Qvale, Marthe Gillebo fra Mac Cosmetics og filmmaker Yrjan var alle med på å lage en fantastisk moteserie.

dette er mitt hemmelige prosjekt

Personlig syns jeg det er utrolig gøy med mote på budsjett, men jeg har inntrykk av at mange tror man må handle dyrt for å følge med på trender. Jeg håper du blir inspirert til å style fine budsjett plagg med moteserien vi har laget for KappAhl.

KappAhls nye vårkolleksjon går i fantastiske blåtoner, hvite florette bluser og nydelig blomsterprint. Alle plaggene kjennes skandinaviske og følger vårens trender. Det beste med kolleksjonen er at du kan mikse og matche plaggene for å få ulike looks – på den måten trenger du ikke å handle for mange plagg og det er bedre for lommeboken din. Kolleksjonen kommer i butikk denne uken. Sjekk ut KappAhl her!

dette er mitt hemmelige prosjekt

Favoritten fra kolleksjonen er helt klart den hvite pysjamasen med blomsterprint, som er vårens hotteste trend akkurat nå. Jeg valgte å style den med røde høye heler, røde lepper og store øredobber, men settet er like fint hver for seg. Overdelen er super fin til jeans og buksene kan fungere like fint til en ensfarget blazer eller skjorte. Jeg elsker sett, og det er ofte det jeg går for når jeg handler klær i butikkene. Plutselig har du flere valg og styling mulighetene er uendelige.

dette er mitt hemmelige prosjekt

Moteserien for KappAhl finner du i Costume nummer 5 som kommer i butikk 7. april og i Tara sin påskeutgave i hyllene 21/4. Jeg gleder meg til å høre hva du synes. Sjekk også ut nyhetene som er hos KappAhl nå her!

Translate »
Read previous post:
god helg til dere alle

Det er endelig lørdag!!

Close