Neste stopp i sesongens moteuker er den nye, norske moteuken Oslo Runway. Siden første runde i 2015 har Oslo Runway blitt en moteuke verdig internasjonal oppmerksomhet, og det blir bare fler utenlandske street style-fotografer og presse tilstede for hver sesong. For AW17 er visningene satt til Sentralen og Munchmuseet, og dette er designerne vi gleder oss til å se de neste dagene.

Holzweiler

Holzweiler har imponert stort de siste sesongene, blant annet ved å hanke inn Veronika Heilbrunner som stylist til showene. AW16-visningen på Operaen sin malersal representerte godt Holzweilers øye for materialer og ikke minst hvordan man får til perfekte prints. Det er vel en del som allerede er eiere av Holzweiler-skjerfene? Hent inspirasjon fra hvordan de styles på visningene da vel!

Holzweiler Oslo Runway

Holzweiler AW16 på Operaen

Admir Batlak

Admir er en helt unik designer i den norske motebransjen. Han har tidligere sagt han inspireres av alt fra Grindr til kommunisme og ballett, og det er ingen tvil om at han skiller seg ut blant den regjerende skandinaviske minimalismen. Sist sesong var visningen på Sentralen helt uten musikk, hvor han lekte seg med silhuetter, print og farger. Admir er ukommersiell og utradisjonell i sitt design, og vi gleder oss til hva han finner på denne gangen.

Admir Batlak Oslo Runway

Admir Batlak SS17 på Sentralen

byTimo

Det er ikke uten grunn byTimo er blant kjendisenes favorittmerker. Med gjestedesignere som Gwyneth Paltrow og Pia Tjelta er det ingen tvil om at det 12 år gamle merket fremdeles holder seg like aktuelt. I fjor kunne de ikke minst skilte med at Kylie Jenner var stylet i byTimo i en shoot for selveste Vogue. byTimo holder seg tro mot sitt eget DNA, og visningene inneholder alltid det lille ekstra. Etter de dekket runwayen med orientalske tepper og grønne planter under FW16-visningen på Operaen, gleder vi oss til hva de byr på denne gangen.

byTimo Oslo Runway

byTimo AW16 på Operaen

Veronica B Vallenes

Veronicas design er en krysning mellom nordisk enkelhet og parisisk eleganse, noe som har gitt henne omtale i internasjonale magasiner som Vogue og Dazed and Confused, i tillegg til Elle og Costume her hjemme i Norge. Enkelheten i snittet og fargene gjør at plaggene går til alt, som den hvite dressen som funker like godt sammen som hver for seg.

Veronica B Vallenes

Veronica B Vallenes SS17 på Sentralen

TomWood

Det norske smykkemerket som startet opp i 2013 med tre statement-ringer ble på kort tid et it-merke – Høsten 2015 lanserte de sin første damekolleksjon, og tidlig i våres kom den første herrekolleksjonen til. Tom Wood kommer til å vise både dame- og herreklær under dag 2 av Oslo Runway. De har samarbeidet med Sam Frenzel på deler av kolleksjonen, som tidligere har vært sjefsdesigner for Giambattista Valli og designet for Alexander Wang,

Om vi har høye forventninger? oh yes

PHOTO Oslo Runway/Indigital Images

Translate »
Read previous post:
Se de norske motedamenes antrekk fra København Fashion Week

sjekk ut de norske moteprofilenes instagram bilder fra Copenhagen Fashion Week

Close