Adlinks

 

En flawless makeup kan være vanskelig å bevare hvis man venter en kveld fylt av klemmer, dansing og ustabilt vær. Heldigvis finnes det mange triks man kan gjøre for unngå en flekkete, blank og rød kveld. Disse produktene holder sminken like fin hele kvelden.

Prime

Første steg når du skal legge en makeup som skal holde hele kvelden er å preppe & prime. Jo jevnere underlag du har, jo bedre. Er huden f.eks tørr eller ujevn kan det også være en idé å legge en 1-minute mask før makeupen. Husk også øyeprimer før skygge, og leppeprimer før leppestift!

Denne fra REN gjør mye mer enn bare å prime, for den er nemlig hudpleie og primer i ett. Den påføres som siste steg av hudpleierutinen din, altså etter krem. Huden føles glatt og jevn, og du kommer til å føle at du kan halvere mengde foundation med denne først.

 

 

Set

Etter man har lagt makeup er det viktig å ‘forsegle’ den med et setting-produkt. Disse finnes i både pudderform og spray. Pudderet gjør huden helt glatt/jevn og sørger for at sminken sitter dønn. Da kan du klemme folk hele kvelden uten å være redd for at sminken skal sitte igjen på andres kinn. Pass på at du velger et setting-pudder som passer din hudtype. Er du tørr eller vil ha glød bør du velge et pudder som også gir noe fukt. Blir du derimot fort blank i T-sonen bør du velge et mer nedmattende setting-pudder. Har man lagt en heavy makeup og er redd for et ‘pudrete’ resultat, kan en settingspray være redningen. Den gjør at sminken smelter mer naturlig inn med huden, og sørger også for at den sitter hele kvelden.

Touch up

Føler du likevel at sminken falmer i løpet av kvelden er det lurt å ha med seg et touch up produkt. En cushion er helt perfekt til dette. Der har du foundation som ligger i en pute,speil, og svamp i ett produkt.

Et siste tips er å bruke produkter som er laget for å sitte ekstra godt, som f.eks lip-tattoo leppeproduktene fra Dior, eller Clarins Double fix mascara som er en gjennomsiktig gele du kan bruke på toppen av din egen mascara for å gjøre den vannfast.

Les også hvordan du kan legge en perfekt matt leppestift her.

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Translate »
Read previous post:
jeg har funnet det perfekte fest antrekket

Jeg har funnet det perfekte fest antrekket. Og denne gangen gikk jeg ikke for kjole.

Close