Annonse

ECCO COOL er en kul sko laget for kvinner, menn OG barn. Skoen har en one-of-a-kind pustende teknologi, gore-tex og er 100% vanntett. Hello, nå snakker vi matcende og BRA sko til hele familien.

Det kommer kanskje ikke som en stor overraskelse, jeg er ikke den som liker veldig funksjonelle sko. Jeg går mye med høye heler, og når det kommer til sneakers er det nok mest typiske fashion sko jeg bruker. Alt som er merket med gore-tex styrer jeg unna, det forbinder jeg med tursko – not anymore!

ECCO COOL er ikke bare en funksjonell sko som er 100% vanntett, har pustende teknologi og er laget i gore-tex, den er også en kul brukssko. ECCO COOL gir god komfort og er en allsidig sko. Enten du gjør ærender i byen, leker med ungene eller er på tur i skogen.

For et par uker siden var jeg på innspilling med ECCO der jeg Kristin & Emilie stylet skoen på forskjellige måter. Vi er tre jenter med vidt forskjellig stil og forskjellig alder, så stylingen av skoen ble også helt forskjellig. Og for noen fine jenter begge to er. Det er jo noe av det som er herlig med jobben min, at jeg får møte så mye fine folk hele tiden. Jeg er evig takknemlig!

ECCO COOL kommer i forskjellige varianter og i forskjellige farger. Jeg valgte å style den sorte ECCO COOL 2.0 med ankelkorte gjennomsiktige sokker, sporty bukser, sort hoodie, store øredobber og sesongens hotteste jakke trenchcoaten.

Du får kjøpt ECCO COOL her!

Les også: Vårmote, jakken du skal ha nå 

 

Translate »
Read previous post:
Tasty Wednesday: Spicy scampi med blomkålstappe
Tasty Wednesday: Spicy scampi med blomkålstappe

Vi deler oppskriften på en supergod og sunn middag.

Close