Inneholder adlinks

enbeautyfavoritt_minbeautyfavoritt_skjønnhetstips_beautyisontheinside_polliani_jankapolliani (7 of 2)

 

enbeautyfavoritt_minbeautyfavoritt_skjønnhetstips_beautyisontheinside_polliani_jankapolliani (8 of 2)

Beauty comes from the inside

Men, det må være lov med litt hjelp i blandt også ikke sant? Jeg er ikke kjent for å bruke mye sminke, jeg har aldri gjort det, men med alderen har jeg innsett at huden trenger litt mer hjelp. Jeg bruker fra før av gode produkter og har et strengt regime når det kommer til hudpleie, det og litt hjelp fra Sonja. Og når det kommer til makeup liker jeg at huden ser sunn, frisk og glødende ut. Jeg jukser litt med Clarins Instant Light. Jeg påfører den etter dagkremen min og den gir meg litt ekstra glow til hverdags, til fest kan du bruke den under foundation. Rett og slett en beauty favoritt akkurat nå

Translate »
Read previous post:
steg for steg: beach wave Mousse

Annonse Den nye teksturserien til Moroccanoil er blant mine hårfavoritter. Den nye serien består av Dry Texture Spray, Beach Wave Mousse...

Close