Annonse

En enkel brille kan endre en hel look, ikke bare får den meg til å se bedre, men den kan få meg til å se bedre ut. Jeg har inntrykk av at mange kjøper nøytrale briller for at brillen skal passe til garderoben. Hva om brillene dine var en del av din garderobe? Med det i tankene ble reklamefilmen «En dag i mitt liv» til, sånn at du kan se hvor mye en brille gjør for garderoben. PS! Nå kan du kjøpe en brille og få med en ekstra merkebrille på kjøpet hos Interoptik. To for prisen av en, helt genialt.

Sist uke hadde jeg en utrolig morsom dag på film- og fotoopptak med Interoptik der jeg ble stylet med høstens lekreste brillenyheter. Brillene komplementerer mine looks til både fritid jobb og selskap. De ulike brillene skaper ulike utrykk og er rett og slett prikken over i-en.

Se min brillegarderobe her!

Etter at jeg for et års tid siden begynte å jobbe med Interoptik er det å ha en brillegarderobe like naturlig som å ha flere par sko å velge mellom. Frem til 4. november kan du kjøpe en brille og få med en ekstra merkebrille med din styrke til en verdi inntil kr. 4000,- fra fra merker som Ray-Ban, Emporio Armani, Marc Jacobs og Carrera. En fantastisk anledning til å skaffe deg en splitter ny brillegarderobe.

Du kan bestille deg en time for synsundersøkelse her!

Translate »
Read previous post:
Denne ukens favoritter

Få med deg denne ukens favoritter

Close