Når vi var i Thailand var jeg utrolig flink til å sette av tid til en deilig start på dagen. Joda, tenker du sikkert – det er jo ikke noe problem når du er på ferie, og du har helt rett. Problemet er faktisk når man kommer hjem, når unger skal leveres i barnehage og du selv stresser deg av gårde med mascara på skeive. Jeg skjønner det godt! Men, en deilig start på dagen trenger jo ikke å være fra sengekanten?

Les også: Bli en morgenfugl

Jeg har nemlig funnet ut at den deilige starten på dagen kan være akkurat når du selv legger opp til det. Vi har sjelden veldig stressende morgener, så her hjemme får barna frokost, mens vi voksne oppdaterer oss på de siste nyhetene, mens vi nyter en kopp kaffe eller te. Det er min måte å starte morgenen på.

Har du ikke tid til dette i hverdagen kan du levere barna, komme deg på jobb, og start dagen på arbeid med din favoritt kopp med te før dagen starter for fullt. Ellers så kan du sette av tid til dette i helgene kanskje?

Translate »
Read previous post:
Se bakom video fra Oslo Runway

Dansende modeller backstage, pinlige øyeblikk og en god dose stemning fra Oslo Runway får du i denne video oppsummeringen

Close