Annonse

kolokrem_polliani_jankapolliani_annonse_engodgammelfavoritt_beauty_tips-1-of-7

Som rammer inn ansiktet 

Gode gamle Kolokrem har vært på markedet siden 1948, siste tilskuddet i familien er ekspressfarge som gjør det enda enklere å farge vipper og bryn! Det hele tar kun 3 minutter inkludert forberedelser!

Jeg liker at ting ser naturlig ut, spesielt på sminkefronten og får instant panic når bryn blir for mørke. Min redning er å farge brynene mine, kolokrem har jeg brukt i mange år.  Når jeg sminker meg bruker jeg en brynsmaskara uten farge bare for å gre brynene på plass, og slik ser brynene freshe ut uten å sminke de.

kolokrem_polliani_jankapolliani_annonse_engodgammelfavoritt_beauty_tips-6-of-7

Jeg kan faktisk like å gå uten maskara og farger jeg vippene mine syns jeg at blikket blir litt mer intenst og at de virker lengre etter en runde med brunsort kolokrem. Og den nye formulaen gjør det utrolig enkelt! Fargen er permanent og varer i flere uker. Den gamle Kolokremen har vært en gammel favoritt hos meg, men den nye virker lettere å både blande ut og legge på vipper og bryn. Ikke noe søl, og ikke vanskelig å legge. Også er det helt perfekt om du har en travel hverdag og ikke ønsker å bruke tid på å sminke deg

kolokrem_polliani_jankapolliani_annonse_engodgammelfavoritt_beauty_tips-2-of-7

kolokrem-1-of-2

Kolokrem ekspress kommer i fargene sort og brunsort og en pakke innholder ca. 10 farginger. I pakken følger det også med «pads» til øynene for å unngå farge på huden. Jeg liker å bruke den brunsorte fargen på brynene og den sorte på vippene så det ikke blir så hardt mot ansiktet. Du finner Kolokrem hos Vita, Cubus og Lindex til veil. pris 95,- nok.

Translate »
Read previous post:
Trend alert: Snake print

Into the wild Dere fikk kanskje med dere skoene med slangeprint på Instagram her om dagen? De fant jeg i...

Close