Annonse

foreo_nyansiktsbehandling_jankapolliani_annonse_ad-1-of-5

It’s a new way to cleanse your face

Jeg er en skeptiker av natur. Og som blogger får jeg massevis av forespørsler om å skrive om produkter. Jeg har agenter som jobber for meg og som får tonnevis av forespørsler hver eneste dag. Er det ting jeg ikke har hørt om eller jeg ikke har prøvd, er jeg skeptisk. Derfor er det utrolig viktig for meg i en jungel av produkter at jeg personlig tester produktene over lengre tid før jeg bestemmer meg om dette er produkter jeg kan stå inne for

Rensewipes, renseskum, rensemelk, rensevann, rensekrem… Det er en jungel av produkter man kan rense ansiktet med, men det kan se ut som jeg har funnet en helt ny favoritt

foreo_nyansiktsbehandling_jankapolliani_annonse_ad-4-of-5

FOREO LUNA er en rengjøringsbørste for ansiktet. Den skal “etterlate huden naturlig vakker og med en sunn glød”.
Med apparatet får du rens og anti-age i ett. Den kommer i forskjellige lekre farger og er laget av mykt silikon, som skånsomt skal fjerne døde hudceller, rense porene og fjerne makeup-rester.

foreo_nyansiktsbehandling_jankapolliani_annonse_ad-3-of-5

Jeg har i testperioden brukt mine egne renseprodukter, men FOREO har helt egne renseprodukter du kan bruke med apparatet. Jeg påfører rens i ansiktet så fukter jeg FOREO LUNA 2 med vann og skrur den på, da begynner den å vibrere. Jeg rengjør huden ved å bevege LUNA 2 i siruklære bevegeler i ett minutt. Så skyller jeg ansiktet og apparatet med vann.

Jeg påfører andre hudprodukter som serum og ansiktskremer og skrur på LUNA 2 igjen, den andre siden av apparatet er tilpasset områder som er spesielt utsatt for rynker og linjer og masserer inn produktene.  LUNA 2 kommer med fire ulike børstehoder, for sensitiv, blandingshud, normal og fet hud og har 12 ulike intensitetsnivåer.

foreo_nyansiktsbehandling_jankapolliani_annonse_ad-5-of-5

Jeg elsker også FOREO IRIS som er spesialtilpasset øynene dine, jeg bruker den rett og slett for å massere inn øyekrem og serum og det hele kjennes så utrolig deilig

foreo_nyansiktsbehandling_jankapolliani_annonse_ad-2-of-5

Det er behagelig og man får en skikkelig mini-spaopplevelse hjemme på badet. Jeg har brukt den hver morgen og kveld og den har en oppkvikkende effekt når jeg bruker den om morgenen. Det tar kun to minutter ekstra og det tok ikke mer enn et par dager før jeg var vant med det nye renseritualet
– I love it, rett og slett en ny beauty favoritt!

Du finner FOREO hos VITA, vita.no och foreo.com

 

Translate »
Read previous post:
Bli sett i mørket

Annonse/Sponsede Produkter Med Weekday's nye kolleksjon Årets mørkeste periode har akkurat startet, på denne tiden øker antallet fotgjengere som skades...

Close