Annonse

Tenk deg å kunne våkne opp til en perfekt morgen, helt uthvilt i en deilig seng med nytt sengetøy. Du får servert en deilig kopp med kaffe latte, og loffer rundt i pysjamas og tøfler. Du har tid for deg selv til å til å kunne få på deg sminke uten at barna står og drar i buksebena dine og i skapet finner du drømmeantrekkene på rekke og rad. En sånn morgen uten stress og mas er deilig i blant det også, sant?

For et par uker siden flyttet jeg rett og slett inn på Steen & Strøm Department Store. Og etter å ha bodd der, er jeg overbevist. Huset har alt jeg trenger, absolutt alt!

Hos Lexington hadde de fantastiske senger (en av de beste jeg har ligget i noensinne) og deilig crispy sengetøy. Jeg tuslet ned på Espresso House i pysjamasen (ja jeg fikk noen rare blikk i rulletrappen) og startet dagen med en deilig kaffe, før jeg stelte meg for dagen hos Kick’s. Jeg elsker utvalget de har på makeup og skjønnhet. Deretter fant jeg favoritt antrekket hos Sandro og Maje før jeg fant meg en veske fra Max Mara hos S&S Designer Bags og kunne starte dagen

Steen & Strøm Department Store er blitt et sånt sted for meg der jeg føler meg hjemme. Jeg våkner kanskje ikke opp der hver morgenen, men jeg har alt jeg trenger under ett tak og det er jo det som er så fantastisk. Jeg kan starte dagen med et morgenmøte på Espresso House, gå til Kicks eller Mac Cosmetics for makeup tips, også kan jeg shoppe alt jeg trenger på huset. Enten om det er klær, sminke, interiør eller ting til barna. Jeg kan kjøpe spise lunsj på Food Court i kjelleren eller ta med meg takeaway hjem til familien, også kan jeg ta med meg en flaske vin under armen fra Vinmonopolet på veien hjem.

For meg med hektisk schedule og familie, er det helt enkelt deilig å ikke stresse seg rundt fra sted til sted, men finne alt under ett tak. Mange av favoritt butikkene mine er også på huset og jeg kan røpe at et av mine favoritt brands kommer på S&S veldig snart.

Movie © Yrjan Photo Kaja-Marie

 

Translate »
Read previous post:
Tre juiceoppskrifter å starte dagen med

Start dagen med juice – vi har samlet tre digge oppskrifter.

Close