Får du i deg nok vann? Jeg er en av de som er fryktelig dårlig til å få i meg nok vann, iallfall når jeg er på farten eller på kontoret. Hjemme har jeg alltid en kanne på bordet med vann. Så for å få i meg nok drikke på kontoret fyller jeg en drikkeflaske med det jeg ønsker at vannet smaker. ( jeg fant ut at det var ti ganger billigere enn å kjøpe smakstilsatt vann rett over gaten til kontoret)

Deilige farger på vannet smaker godt og smaker fantastisk og super lett å lage og ha med seg. Jeg tenker at jeg skal bli myyyye bedre på å gjøre dette. Det ser mye mer innbydende ut også ikke sant? PS! Min venninne Camilla Pihl har tidligere tipset om å fryse ned fersk frukt  og putte terningene i vannet for å gi smak til vannet, kanskje noe å prøve på?

Dagens mål for meg, drikk mer vann – i skrivende stund har jeg en vannflaske ved siden av mac’en og det er allerede fylt opp to ganger.

 

Translate »
Read previous post:
smil det er mandag

smil det er mandag! Ingen grunn til å henge med hodet når det er mandag

Close