Jeg har myyye plagg i garderoben min, men klærne jeg bruker aller flittigst er allikevel baseplaggene som er tidløse og som jeg kan bruke igjen og igjen. Jeg får ofte spørsmål om hva som trengs i en basegarderobe og i denne posten ser dere mine favoritt ting, de jeg aldri blir lei av.

Trenchcoaten går jeg aldri lei av, den kan brukes til absolutt alt og jeg føler meg feminin. Like fint til over jeans som mer pyntet, gå for en i en nøytral farge og bytt ut beltet i livet for en mer personlig touch. Blazeren er et av plaggene jeg bruker aller mest, spesielt når jeg er ute på reise eller på jobb, og er det mellom sesonger slik som nå, style plaggene i lag på lag. Kjøp gode baseplagg som t-shirts, tynne gensere og jeans, de kan du bruke hver eneste dag også under andre plagg. Jeg har noen fine vesker, som jeg har betalt litt ekstra for – spør du meg utgjør de hele forskjellen på et antrekk. Regelen min er enkel, vi jeg ha ny veske må en gammel ut. Kjøp brukt på finn, eller finn billigere vesker hos kjedebutikkene. Smykker, spesielt øredobber går jeg aldri lei, og jeg syns en look ser mer forseggjort med en eneste gang.

Translate »
Read previous post:
Fem sunne vaner å teste denne uken

Ta tid til deg selv i påskeferien.

Close