Denne uken startet Fashion Weeks for min del. Etter å ha tilbragt et døgn i Berlin med Dorothee Schumacher sitter jeg nå og planlegger moteukene som følger de neste to månedene. Med det kommer massevis av planlegging, mailer, telefoner og møter for å få det aller siste på plass.

Det er mye logistikk som skal på plass før moteukene er i full blomst, med to barn og mann syns jeg og de at det i disse periodene kan bli mye reising. Så i helgen skal jeg bruke mest mulig tid på de jeg elsker mest. Søndag morgen drar jeg til Stockholm for noen dager, før det er Oslo Runway, København og Paris. 

Og nå fikk jeg influensa på verst tenkelige tid. Jeg hoster så jeg brekker meg, og krysser fingrene for at jeg slipper å sitte på alle visninger med hosten fra helvete.

Translate »
Read previous post:
Designerplaggene vi siklet på i vinter er nå på salg

Det er lett å gå på en smell når luksusmerkene setter i gang januarsalget. Det er lurt å se etter...

Close