Vi elsker beautyhacks og tester gjerne triks som skal gjøre skjønnhetsrutinene enklere. Enten du har glemt å vaske håret eller har dårlig tid med neglelakken – sjekk disse tipsene.

Naturlig sminkefjerner

Plutselig tom for sminkefjerner? Bruk kokosolje istedenfor. Oljen er helt naturlig og irriterer ikke huden, samtidig som den gir masse fuktighet. Den kan til og med brukes på øyensminken, bare miks litt olje og vann på bomull, så fjernes den superlett.

Hemmelig highlighter

Kanksje vårt beste tips til highlighter på budsjett, og som funker til hverdags. Du har kanskje Elizabeth Ardens Eight Hour Cream allerede? Bruk denne eller en annen type halvfet gjennomsiktig krem og tynn den ut på hånden din. Smør en liten del på kinnbena, neseryggen, brynsbenet og øverst i pannen og vi garanterer glød som varer lenge. Husk at å mikse en fuktig krem med pudder lett gir skjolder, så dette passer best over en flytende foundation. Bruk den også på bryn og vipper for å gi mer fylde og definisjon uten makeup.

Neglelakk on the go

Er du typen som venter til siste sekund med å ta på neglelakk? We got you. Legg på et lag leppepomade eller vaselin på tuppen av fingrene for å unngå at neglelakken fester seg på huden. Ikke tid til å vente på at neglelakken skal tørke? Fyll opp et iskaldt glass med vann, gjerne med isbiter, og dypp hendene oppi, etter noen sekunder er neglelakken tørr.

Perfekt leppestift

Bruk en kleenex til å fjerne den overflødige fargen når du tar på leppestift og bruk et gjennomsiktig pudder over – da holder leppestiften lengre og du unngår at den sprer seg.

Hårkrise

Det er ingen tvil om at tørrshampoo redder oss ut av en dårlig hårdag (eller når vi ikke har hatt tid til å vaske håret…) Test å ta på tørrshampooen før du legger deg istedenfor på morgenen, da våkner du opp med fresht hår og masse volum (nesten) helt naturlig.

Les også: Verdens beste leppeskrubb lager du selv 

Beautyhacks vi elsker

Translate »
Read previous post:
Supermaten du bør ha i skapet
Supermaten du bør ha i skapet

Det er ikke sånn at supermat er en egen definert matgruppe, men heller mat som inneholder mye næringsstoffer og som...

Close