Det er ikke akkurat ukjent å våkne opp om morgenen og føle seg mindre uthvilt enn da du la deg. Og dårlig søvn og rutiner resulterer lett i at du også føler at du ser mindre fresh ut. Her er fem tips til hvordan du kan sove bedre og se bedre ut mens du gjør det.

  • Sov med et silkeputetrekk. Silken krøller seg ikke og er mer skånsom mot huden. I tillegg gjør silken underverker for håret, da det både sliter mindre og ikke lager floker. Noen går så langt som å si at det hjelper for å hindre linjer under øynene. Skader vel ikke å prøve?
  • Legg fra deg all elektronikk 30 minutter før du skal sove og sett de på lydløs. Les heller en bok om du trenger underholdning. Å fjerne øynene fra lyset til pc-skjermen gjør at du blir mer avslappet og er mindre forstyrret når du skal sovne. Ikke minst bør du sette mobilen på lydløs så du ikke strekker deg etter den midt på natten på grunn av en melding eller med en gang du står opp. Glem alt av mail og meldinger frem til du faktisk er i gang med dagen. Uforstyrret søvn = freshere dag.
  • Øyenmaske! Den holder lyset ute og er derfor super for de som sliter med søvnen.
  • Ha en sminkefjerner ved siden av sengen. Er du typen til å sovne uten å ha fjernet sminken, fordi badet er for langt unna? Legg noen servietter på nattbordet, så du får bort sminken og har ren hud uansett hvor sliten du er.
  • Må du sovne med TVen på? Bytt ut bakgrunnsstøyet med rolig mediteringsmusikk. Dette kan også funke om du sliter med å finne roen før du skal sove.

LES OGSÅ: Mine tips til vakker sommerhud

Translate »
Read previous post:
tasty wednesday: sunn fast food

Fast food er det beste jeg vet, så lenge det er sunt og godt for meg og ungene, og grillet...

Close