vintage

Det er ingen hemmelighet at vintage er the way to go for å sette et personlig preg på antrekket. Det er noe helt spesielt med klær og accessories med en historie, og som det kanskje kun finnes et fåtall av. Med vintage kan du enkelt mikse nytt og gammelt for å sette ditt personlige preg på sesongens trender.

What Goes Around Comes Around

Mens vi har en hel del lekre vintage-shops her hjemme, er det jo lov å drømme seg bort til vintageshopping i London, Paris eller New York. Den ikoniske vintagebutikken What Comes Around Goes Around har faktisk en egen shop hos ShopBop, der du finner et bredt utvalg vesker og tilbehør. Her finner du ikoniske vesker fra Gucci, Chanel, Fendi og Loewe, absolutt verdt å sjekke ut.

whatgoes_polliani

Tise

Jenny Skavlans Tise er som en vintagebutikk på Instagram. Du kan like, følge og dele, og det er superlett å by på ting og avtale kjøp. Ikke minst er Jenny selv med på å fronte sine favoritter, og du kan finne hennes favoritter og profilerte selgere under Explore. Det er jo heller ikke grenser for hva man kan selge vintage, fikk du med deg at Jenny Skavlan utfordret meg til å selge merkesokker på Tise? Sjekk SMS-intervjuet med henne her! 

Bakkekilde

Om du befinner deg i København, er Bakkekilde helt klart en butikk å stikke innom. Den lille vintagebutikken ligger i Pistolstræde, og er stappfull av Hermés, Celine, Chanel – you name it. De har klær, sko, smykker og vesker. Noen i det mer luksuriøse laget, som den rød Birkin-vesken under.

Vintage Bakkekilde

Velouria Vintage

For deg som ikke er på utkikk etter dyre merkeklær, men heller de helt unike plaggene, bør du sjekke ut Velouria Vintage på Grünerløkka. De har et stort utvalg ikoniske band t-skjorter, for ikke å snakke om vintage denimjakker og -bukser. Eller hva med et par retro solbriller?

Velouria Vintage

StyleSwop

StyleSwop er et nytt konsept som gjør at du kan se gjennom andres klesskap og låne klær. Enten du har en spesiell anledning eller bare vil teste ut noe nytt, er dette et genialt konsept som kanskje kan kutte litt ned på forbruket vårt? Vi har vel alle gått på smellen med å kjøpe noe som kun funker til én anledning, også henger det innerst i skapet etter en gangs bruk. Du kan selv lage bruker og leie ut ting du ikke bruker så mye.

Vintage Styleswop

Les også: 8 ganger jeg brukte matchende sett

Foto The Icons by What Goes Around Comes Around, Instagram/ @bakkekildecph @velouriavintage

Translate »
Read previous post:
gatelangs i Paris

Invitert Gatelangs i Paris fra showroom til showroom så var det sånn jeg gikk kledd. Jeg ble invitert til Paris...

Close