Annonse

Nasjonaldagen nærmer seg, og det er kanskje ikke alle som er like forberedt. Er du fortsatt på leting etter det perfekte antrekket til 17.mai så er det fortsatt ikke for sent å bli festfin til nasjonaldagen.

Zalando har gjort det enkelt for deg og har samlet de fineste 17.mai antrekket til han og henne. Personlig bruker jeg festdrakt på dagtid, men når barnetoget er ferdig reiser vi til venner for hagefest. Og til årets fest har jeg valgt meg ut to forskjellige antrekk.

Denne fine tuxedo kjolen fra Lovechild er et perfekt alternativ til deg som liker å gå med blazer og stylet med et par lakkpumps er den en super feminin kjole. Du finner kjolen her! og skoene her! 

Det beste med kjoler som dette er at du kan ha en liten kjole under om det skulle bli for varmt. Du kan også style den til bukse og bruke den som en jakke. For meg som elsker blazere blir nok denne kjolen en favoritt i skapet.

Den hvite sommerkjolen er alltid en hit på sommerfesten, og for deg som liker sarte blonder er denne kjolen fra Club Monaco perfekt. Den er også helt i tråd med sesongens største trend, off-shoulder. Du finner den her!

Jeg valgte å style den med en veske fra skapet mitt, og store 70-talls solbriller. Du finner lignende her! 

Denne kjolen er like fin til fest som til hverdags med sneakers eller sandaler. Det er ikke noe bedre enn å handle et plagg som du kan bruke om og om igjen.

Zalando har et stort utvalg av festfine klær, klikk på bildet under for mer inspirasjon.

Photo © Victoria Mehlum

Translate »
Read previous post:
min moteuke

Jeg legger en ekstremt hektisk uke bak meg, og biter tennene sammen. Det blir nemlig ikke stille fremover heller.

Close