annonse

 

 Festsesongen er i full sving og for meg som er glad i å pynte meg er dette en sesong jeg alltid ser frem til. Det er nok av julebord, festligheter og familiesammenkomster som gjør at det er fint å kunne ha flere alternativer til hva jeg skal ha på meg. 

Det finnes masse utvalg hos KappAhl. Og simpelthen fordi prisene er gode er det muligheter for å gjøre flere kupp til de mange festlige anledningene jeg skal på. Og selv om jeg elsker å pynte meg, så liker jeg å forsøke å handle plagg jeg kan bruke ellers i året også, så klærne ikke bare blir hengende i skapet. Jeg fant det ultimate partyantrekket, og litt uortodokst av meg, en bukse med høyt liv og vide ben og en skjorte med volanger. Jeg toppet antrekket med et par kule statementøredobber.

Blusen med volangarmer er perfekt til dressbuksen med vide ben og for deg som ikke er like glad i å gå med skjørt og kjoler er dette det ultimate festantrekket.  Det er lett å style buksen med en annen farge på skjorten eller med dressjakke også. Sjekk ut alternativer her og herØredobbene jeg har på meg finner du her!

Vil du pynte deg litt ekstra og ønsker en fin partykjole har KappAhl massevis av fine kjoler her!

TIPS! Er antrekket ditt enkelt som dette gjør du mye for stylingen din om du tilsetter en fargerik detalj. Jeg valgte å style buksene med et par fargerike høye boots med killer heels, men kunne like gjerne funnet frem et par pums eller sandaler med høy hel og stylet skoene med fargerike sokker.

Sokker i skoene er en av sesongens hotteste trender og KappAhl har massevis av fargerike sokker i sitt sortement her!

Translate »
Read previous post:
Video: mine favoritt julelooks

#Annonse Usikker på hva du skal kjøpe til venninnen din til jul og hva du skal ha på deg til...

Close