Annonse

Sommeren er den store festivaltiden, og selv om musikken står i fokus så spiller antrekkene også en viktig rolle og festivalstilen tar av som aldri før. Her skal avslappet kombineres med trendy, og komfortabelt med rått, hippie og rocka, Zalando har gjort det enkelt så du lett kan finne din festivalstil.

Elsker du festival er sjansen stor for at du også elsker å kle deg opp til festival. Det er grunn nok til å kunne dra på litt ekstra og kle deg opp i klær som skiller seg litt ut fra mengden. Jeg har en liten forkjærlighet for 70 tallet og går ofte for frynser og etniske print når jeg kler meg til musikk og hangout med venner, det er liksom min festivalstil.

Går du inn på Zalando.no så kan de hjelpe deg med å finne frem til din Festivalstil. Jeg valgte å style en etnisk inpirert kjole fra Rachel Zoe  / her / med høye hæler fra Love Moschino / her / med sommerens mest trendye veske som rommer masse fra Kate Spade / her / og statement øredobber fra Sweet Deluxe / her /

Jada jeg vet at en gyllen regel på festival er å la de høye hælene bli hjemme og gå for boots, støvler, joggesko eller sandaler, men jeg er en sucker for alt med farger og skoene  Love Moschino / her / gir ethvert antrekk et ekstra løft. Også har jeg alltid med meg ekstra sko i vesken.

Detaljene er virkelig det som teller på festival. En iøynefallende veske som dette er perfekt, så du kan pakke med deg alt du trenger for en hel dag på festival. Husk regnjakke, solbriller, solkrem og sandaler. Du finner vesken fra Kate Spade / her

Finn din festivalstil her og bli inspirert enten om du er Free spirit, men ingen hippie, om du liker å skille deg ut fra folkemengden med candyfarger eller om du er urban og trendy.

©Victoria Mehlum

 

Translate »
Read previous post:
Slik blir du mer fotogen
Slik tar du deg bedre ut på bilder

Når du tar bilder av deg selv hver dag finner man fort ut hva som funker eller ikke – vi...

Close