finn-fargen-som-kler-deg_polliani_farger_trendfarger_mango_jankapolliani-1-of-13

Jeg elsker farger, men det har ikke alltid vært slik. Men, med årene har jeg lært meg å se hvilke farger som kler meg, og rødt det er en bra farge rett og slett. Et hot triks for å få det maksimale ut av det utseendet vi har, er å finne ut hvilke farger som kler oss best. Finn heller ut hvilken farge som passer deg optimalt, og du vil oppnå magisk effekt. Bruker du de riktige fargene, vil du nemlig se sunnere, yngre og freshere ut. For hvem vet. Kanskje favorittfargen din nettopp gjør deg stor urett?

Jeg har de siste sesongene brukt mye postkasserødt, visste du at dette er den eneste fargen som passer alle hudfarger?? Og dette har blitt favorittfargen min. Kanskje det er på tide å komme ut av komfortsonen din og bruke farger?

finn-fargen-som-kler-deg_polliani_farger_trendfarger_mango_jankapolliani-5-of-13

Denne jakken på budsjett er fra Mango og har lett blitt min favoritt jakke for vinteren. Jeg liker å ta opp igjen rødfargen i plaggene mine, og istedenfor et par nøytrale sko, stylet jeg jakken med mine favoritter fra Guccifinn-fargen-som-kler-deg_polliani_farger_trendfarger_mango_jankapolliani-12-of-13

finn-fargen-som-kler-deg_polliani_farger_trendfarger_mango_jankapolliani-2-of-13

Translate »
Read previous post:
God helg

Happy weekend Det å starte helgen uten jobb er ingen vanesak for meg, jeg kan telle på en hånd hvor...

Close