Vi er ikke fan av masse regler enten det gjelder hva vi skal ha på eller hvordan vi skal sminke oss. Men, det er enkelte blemmer man kan gå i som virkelig ikke gjør oss noe godt. Vi har samlet fire tips som kan gjøre skjønnhetsrutinene litt bedre.

Hekta på leppepomade?

Roter du konstant i vesken for å finne leppepomade for tørre lepper? Det kan være nettopp leppepomaden sin feil. Mange lipglosser og leppepomader er laget så leppene blir vant til den unaturlige fuktigheten, og blir dermed knusktørre uten jevnlig påføring. Bytt i det minste til en naturlig leppepomade som for eksempel inneholder essensielle oljer.

Skitten makeup-børste

Dette bør være en like god rutine som å bytte mascara jevnlig. Sminkekostene dine samler opp masse bakterier, støv og til med rester av hårprodukter om den ligger løst på badet. I tillegg plukker den opp olje og smuss fra huden om du bruker den gjennom dagen, som igjen kan føre til utbrudd i huden ved neste påføring. Invester i en såpe spesielt laget til sminkekoster, eller bruk en naturlig shampoo som ikke inneholder allergener.

Ikke la ansiktsmasken ligge for lenge

Det er noe med å unne seg egentid med alt det innebærer – ansiktsmaske og guilty pleasure TV-serien? Ja takk. Det er derimot også lett å se en hel sesong før du husker at du har smurt inn huden i ansiktsmaske. Uansett hvilken maske du bruker – hold deg til tiden som er anbefalt. Åha på en maske for lenge kan forårsake både tørrhet, utbrudd, fremheve linjer og gjøre huden irritert og sensitiv.

Sminken faller av etter en halv dag

Følelsen av å gå ut av døren fresh, for så å komme tilbake med grumsete sminke kun noen timer etter er aldri gøy. Mange bruker pudder til slutt for å sette sminken, men ofte kan det være lurt å gi primeren et forsøk. Primere kommer med mange ulike egenskaper – enten det er med grønne pigmenter for å skjule rødhet i huden eller med litt ekstra fukt for tørr hud. Uansett er den et godt underlag for at sminken skal sitte hele dagen.

Translate »
Read previous post:
smykk deg i sommer

Jeg gir mine lesere en eksklusiv rabatt på smykkene fra Huldresølv og viser hvordan du kan style de i samme...

Close