Leter du etter en ny sommerdufter å bruke nå som det går mot varmere tider? Det er ingen dum idé å bytte ut de mørke, tyngre duftene når våren melder sin ankomst. Disse fire parfymene er friske og lette, i tillegg til å passe til de fleste. Fire friske sommerdufter Polliani

Armani Privé sin Pivoine Suzhou er en blomstrete duft med pioner. Flakongen er superlekker og disse Armani-duftene er en eksklusiv kolleksjon som kun selges på Gimle Parfymeri og Steen & Strøm i Oslo.

Byredo har lenge utmerket seg som eksperter på minimalistiske parfymer, Blanche er en klassiker vi alltid kommer tilbake til, som ikke er for dramatisk. Den perfekte duften til hverdags eller om sommeren.

Molecule er kanskje den mest spennende parfymen på markedet. Duften skal nemlig tilpasse seg din naturlige duft, så den lukter aldri det samme på noen. Miks den gjerne med andre parfymer, eller bruk alene for en diskret, men god duft.

Replica av Maison Martin Margiela er rett og slett reproduksjon av gamle dufter. Hver duft er gitt et spesielt område, fra stranden i Santa Monica til en regnfull dag i Paris. Beach Walk er særegen og minner om solkysset hud og saltvannshår.

Fire friske sommerdufter

Foto produsentene/Armani, Byredo, Molecule, Maison Martin Margiela

Translate »
Read previous post:
ECCO COOL from every angle

Sjekk ut den nye reklamefilmen til ECCO der jeg, Kristin og Emilie har stylet den kule og funksjonelle sneakeren ECCO...

Close