Nytt år, nye muligheter. Vi har vel alle på et eller annet tidspunkt lovt oss selv et nytt og bedre liv, og gjerne akkompagnert det med en crazy diett. De fleste vet også at disse diettene gjerne varer ett par dager før man er tilbake til det samme gamle. Noen ganger er det faktisk ikke strenge dietter som skal til, men bare litt inspirasjon. Her er fem matkontoer på Instagram du kan finne inspirasjon til å leve litt grønnere.

JSHealth

Jessica Sepel er en ernæringsfysiolog fra Australia som deler masse digge oppskrifter. Ikke minst mener hun du bør kutte ut diettene, og heller fokusere på et sunt liv hele tiden. Følg JSHealth for fargerike oppskrifter fulle av gode ting.

JSHealth Instagram matkontoer

Deliciously Ella

Ella Mills sin Instagram-konto med grønne oppskrifter har resultert i både bok, hjemmeside og eget spisested. Her finner du digge oppskrifter på både mat og kaker. På YouTube-kontoen hennes finner du enkle how to’s med oppskrifter.

Deliciouslyella Instagram matkontoer

Raw Vegan Blonde

Meatfree Monday er på vei til å bli godt etablert verden over. Og for mange er det overraskende hvor lite det skal til for å leve helt uten animalske produkter. Det er selvsagt ikke noe man alltid må, men på RawVeganBlonde kan du finne gode oppskrifter om du vil teste ut et raw måltid.

Rawveganblonde Instragram Matkontoer

I Quit Sugar

Sukker dyrker bakterier, og ved enkelte sykdomstilfeller anbefales det ofte å teste å kutte ned på sukkeret. Syk eller ei, det totale sukkerinntaket bør kuttes ned på hos de fleste – og det er faktisk ingen grunn til at det skal være så mye sukker i maten du spiser. I quit sugar hjelper deg å holde deg on track om du tester ut en sukkerfri periode.

Iquitsugar Instagram matkontoer

Photo Instagram/@JSHealth @deliciouslyElla @rawveganblonde @iquitsugar

Translate »
Read previous post:
BRING IT ON

Annonse Bring it on 2017! Det var akkurat det jeg tenkte når klokka slo 12 på nyttårsaften (det er selvfølgelig...

Close