Klisjeen ny uke, nye muligheter er ikke et av de mest brukte ordtakene uten grunn. Det er noe med å sette seg mål for en ny uke og være motivert til å møte hverdagen igjen. Gjør det beste ut av uken, og finn litt inspirasjon fra disse fire tipsene om hva du kan gjøre for å få en god uke av disse tipsene.

Vær en earlybird 

Ta utnytte av lysere og varmere morgener. Enten du løper eller tar en gåtur er det magisk å være ute før resten av byen, ikke minst får du ekstra overskudd til resten av dagen!

Lær noe nytt

Har du en tendens til å gjøre de samme tingene når du først har fri? Sett av litt tid til å gjøre noe du har lyst til å teste ut eller bli bedre på, men som du alltid sier du ikke har tid til. Enten det er å lage mat eller dra på et museum du ikke har vært på før.

Detox hodet

Det er mange rutiner i hverdagen som ikke er like sunne. For eksempel at mobilen er det siste du ser på før du legger deg og det første du ser når du står opp. Prøv å kutte ned på mobilbruken i løpet av denne uken. Alt hjelper like mye; om det så er å slette Facebook-appen en uke, eller ta en helt mobilfri dag. Logg av sosiale medier en dag og se hvordan det føles å stå opp uten å gripe etter telefonen med en gang.

Egentid 

Sett av en kveld til å gjøre noe du synes skjer for sjeldent; lås deg inne på badet og ta ansikts- og hårmaske, se favoritt TV-serien din, hva enn din guilty pleasure er – do it!

Hva en strålende uke!

 

Translate »
Read previous post:
festfin til nasjonaldagen

leter du etter det perfekte antrekket til den store dagen?

Close